Ilmalämpöpumppu paikoilleen asennettuna Mäntsälän seudulla.

Suunnitteletko ilmalämpöpumpun hankintaa? Onko vanha laite huollon tarpeessa? Kylmäalan Erikoisliike Mellin Oy tarjoaa kokonaisvaltaista ja ammattitaitoista palvelua yksityisille ja yrityksille Mäntsälässä ja ympäristökunnissa.


Maalämpöpumput asennettuna

Maalämpöpumppu on kustannustehokas ratkaisu kodin ja kiinteistöjen lämmitykseen. Toimitamme maalämpöpumput asennettuna ja tarjoamme myös asiantuntevan huoltopalvelun. Maalämpöä otetaan maan omista lämpövaraajista: maaperästä, kalliosta ja vesistöistä. Autamme mielellämme oikeanlaisen laitteen valinnassa. Maalämmön käyttö on edullista ja huoletonta energiaa. Maalämpöpumppu asennetaan kaivamalla lämpöä keräävä putkisto maahan, poraamalla kaivo kallioon tai vetämällä putkisto läheiseen vesistöön. Mikäli harkitset maalämmön käyttöönottoa, ota yhteyttä meihin!

Monipuoliset lämpöpumppupalvelut

Myymme, asennamme, huollamme ja korjaamme ilmalämpöpumput pitkällä kokemuksella. Autamme mielellämme kohteeseen sopivan lämpöpumpun valinnassa ja vastaamme kysymyksiisi. Asennuspalvelumme huolehtii, että laite tulee asennetuksi oikein ja turvallisesti paikoilleen ja että se toimii moitteettomasti. Laitteiden määräaikaishuollot ja vian korjaukset sisältyvät myös palveluumme.


Teemme myös maalämpöjärjestelmien korjaukset ammattitaidolla.

Mitsubishi Electric ja Toshiba -ilmalämpöpumput

Edustamme korkealaatuisia Mitsubishi Electricin sekä Toshiban tuotteita, joihin voit tutustua tarkemmin maahantuojan kotisivuilla. Mallistosta löytyy sopiva lämpöpumppu kaikenlaisiin kohteisiin. Merkin laitteet tunnetaan kestävyydestään ja korkeasta toimintavarmuudestaan myös kovilla pakkasilla.