Ilma-vesilämpöpumput

Tavoitat meidät täältä

Ilma-vesilämpöpumput avaimet käteen -palveluna Mäntsälän seudulla.

Kylmäalan Erikoisliike Mellin Oy toteuttaa ilma-vesilämpöpumppujen asennukset avaimet käteen -palveluna Mäntsälässä ja lähialueilla. Saat meiltä asennukset ja huollot sekä asiantuntevaa ja ystävällistä palvelua. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous ilma-vesilämpöpumpulle!

Kattavat ilma-vesilämpöpumppupalvelut

Kylmäalan Erikoisliike Mellin Oy myy, asentaa, huoltaa sekä tarvittaessa korjaa ilma-vesilämpöpumput vankalla ammattitaidolla. Saat meiltä siis avaimet käteen -paketin. Osaamme tarvittaessa suositella kiinteistöllesi parhaiten sopivaa laitetta ja vastaamme sinua askarruttaviin kysymyksiin. 


Ilma-vesilämpöpumpun asennus kannattaa aina tilata kokeneelta tekijältä, jotta voit olla varma asennuksen huolellisuudesta. Palveluihimme sisältyy myös määräaikaishuollot.

Ilma-vesilämpöpumppu säästää rahaa ja luontoa

Olemme sekä Mitsubishi Electric että Nibe -ilmavesilämpöpumppujen valtuutettu jälleenmyyjäliike.


Öljyllä ja sähköllä lämmittäminen on kallista ja ympäristöä rasittavaa, varsinkin kylminä pakkaspäivinä. Ilma-vesilämpöpumpulla voit säästää talosi lämmityskustannuksissa, jopa yli 50 % samalla ympäristöä arvostaen. Ulkoyksikössä kylmäaineeseen siirtyy lämpöenergiaa hyvinkin alhaisissa ulkolämpötiloissa jopa -28°C asteessa. Sisäyksikössä tämä lämpöenergia siirretään talon lämmitykseen ja lämpimän käyttöveden tuottamiseen.